Veckobrev v22 och v23

Bloggen har krånglat och har inte kunnat logga in. Nu löste Jessica det och det känns skönt.

V.22 den här veckan är det vanliga lektioner, eleverna avslutar allt i alla ämnen. Vi repeterar vad vi har lärt oss. De har lärt sig att göra egna PowerPoints redovisningar i grupp. Det har barnen tyckt är roligt. Inget speciellt med denna vecka.
Barnen ska får rita svenska flaggan på fredagen tillsammans med 4b.

De barn som inte går på fritids får sluta 13:30. Jag har sagt det är okej då barnen känner sig trötta men glada i skolan. Jag vet att många föräldrar har varit okej med detta. Detta gäller inte barnen som går på fritids.

V.23

Måndag är vanlig skoldag.
Tisdag: slöjddag under förmiddagen.
Onsdag: Sätuna park tillsammans med 4b, en heldag. Vi ska ta med oss pasta sallad från skolan. Barnen får ta med sig godis, snacks, vad de vill för fika. Detta har vi vuxna bestämt tillsammans. Vi ska köra lekar, ta med oss högtalare och dansa, bollsporter. Det ska bli trevligt. 13:30 slutar barnen.

Torsdag: städ dag, och barnen slutar kl 13:00 då det är schemabryt.

Fredag: skolavslutning 8:30-10:00, fika och avsluta årskurs 4 tillsammans.

Hada och Lena