Klassen har haft en bra vecka. De har skrattat och varit på bra humör. Självklart har de haft busiga stunder men det har varit efter de har gjort sina uppgifter. Rasterna har varit bra och jag har varit ute med barnen och varit med på aktiviteter. Vi har spelat basket, killerboll och andra boll lekar. Jenny har även hjälpt till för att det ska bli bättre på rasterna och på fritids.

Det har varit väldigt mycket frågor kring fritids, vad barnen gör för aktiviteter på fritids. Jag har nu tagit bild på tavlan som Jenny har anordnat med hjälp av bildstöd. Detta kan föräldrar som hämtar sina barn titta på. Den ligger bredvid vår klassrum. Jag kan efter sportlovet tillsammans med Jenny skriva i veckobrevet vad som planeras inför varje vecka. Ni föräldrar som önskar mer detaljerat. Om ni har ytterligare frågor gällande fritids kan ni mejla eller fråga Jenny hon svarar mer än gärna på era frågor. Bild hänvisas nedan.

Ni kan även följa fritidshemmets verksamhet på Instagram. @korallensfritids.

Tack till alla föräldrar som kom på utvecklingssamtalen och är så himla positiva och samarbetsvilliga. 😊

Nu är det sportlov och vi önskar att barnen ska ha kul och vila massor.

Hada och Jenny

Schema för fritids.