V.50

Den här veckan har sprungit iväg, vad tiden går fort. Vi har hunnit med väldigt mycket den här veckan. I tisdags var det Nobeldagen, barnen har tillsammans med sin fadderklass gjort en PowerPoint och redovisat om olika pristagare inom medicin, kemi, fysik osv. Det var intressant att se hur, 3a klarade av samarbetet. Det gick hur bra som helst. Vi åt nobellunch tillsammans med 3b och hade det trevligt. I onsdags åkte vi till Exploria och hade en bra dag. Enligt barnen var det den bästa dagen i skolan. Torsdag var en vanlig skoldag. Idag tittade vi på en mysig lucia tåg på morgonen och skolan bjöd på lussebullar och festis. Det har varit en mysig vecka med massor av roligheter. Denna vecka var en favorit enligt barnen.

Vi har arbetat med att göra klart uppgifter man inte har hunnit med. Vi har inte börjat med något nytt.

Den 17/12 ska vi till naturskolan och barnen kan ta ned sig oboy och fika inget godis, det är godis förbud. Bra kläder för vi ska vara utomhus.

18/12 är en vanlig skoldag fram till 13:30, barnen ska ha julavslutning kl 16:30-17:30. Det är obligatoriskt.

Idag fick jag och klassen goda nyheter av Ida specialläraren att alla i 3a har utvecklats kunskapsmässigt. Hon gjorde test på de och såg utvecklingen, barnen blev så glada, vi blev lyckliga tillsammans.

Trevlig helg snart är det jullov.

Hada

Bilder finns nedan.

Nobeldagen tillsammans med parallell klassen
grupparbete tillsammans med sina faddrar i årskurs 6