Den här veckan har varit en otrolig bra vecka för barnen. Barnen har blivit duktiga på att lösa konflikter på egen hand. De har varit inomhus på vissa raster och pysslat för att göra klassrummet fint. I klassrådet var det en önskning om att jag skulle lita på barnen under rasterna och att de får vara inomhus och jobba extra eller pyssla. De fick två tillfälle och det gick utmärkt.

Barnen upplever även att det har blivit sån arbetsro i klassrummet.😊

4A och 4B ska julpyssla tillsammans 11 december. Barnen ska samla cirka 5 toalett rullar var. Lena ska hålla instruktionerna för julpyssel och det kan vara en roligt att samla toalettrullar. Jag skriver 2 veckor tidigare. Jag har informerat barnen också.

SO: vi arbetar med geografi (Sverige).

Engelska: barnen har skrivit storyline uppbyggnaden av att skriva korta berättelser. De diskuterar även olika ämnen för att träna att prata.

Svenska: Vi arbetat med att skriva brev och tränat på sammanfattningar av olika texter.

Trevlig helg

Hada, Dan och Lena