Tiden flyger iväg och det har redan gått 10 veckor.

Veckan har varit super. Barnen har varit duktiga och löst sina egna konflikter. Den här veckan har vi kört väldigt mycket värdegrunds-arbete. Jag tänker fortsätta med det efter höstlovet. Vi arbetar med ett tema som heter KIVRA som utgår från en bok. Barnen får göra olika övningar och tänka kring. Dvs. De får olika scenarion som de får lösa. Detta var uppskattat och de tyckte det var roligt. Dessa övningar har hjälpt barnen på rasterna.

Veckan avslutades med att jag och Dan ändrade planen gällande utflykten till skogen. Barnen fick istället bada och fika eftersom de har lyckats samla in sina stjärnor. De har stenkoll. Både 4a och 4b hade kul tillsammans. Vi ber om ursäkt att det blev ändringar sista minuten. FN- temat gick super bra tillsammans med 1:a.

Nästa vecka är det höstlov. Hoppas ni får en underbar lov med mycket vila och roligheter. Skönt nu får vi lov och vi kan vila och komma tillbaka med ny energi fram till jullovet.

Hada, Dan och Lena