Det har varit en bra vecka enligt barnen, mig och Lena. Lena hade lektioner med klassen torsdag och fredag. Det gick utmärkt och de lyssnade och var duktiga. Karin idrottsläraren hälsar att barnen var duktiga i simningen i onsdags. Kul att så många kan simma och tycker det är roligt. 😊

Svenska: Svenskan har vi arbetat med ordklasser och ska ha ett litet test nästa vecka. Barnen har skrivit kapitel berättelse i sina iPads. Korta kapitel berättelse. Dessa ska barnen redovisa. Redovisning är verkligen en favorit i 4 A.

SO: Vi arbetar med samma tema som förra veckan, geografi. Vi ska titta närmare på kartboken nästa vecka. Barnen har även arbetat med livsfrågor och tittat på ett kort klipp med Lena gällande mobbning sedan fick barnen diskutera klippet.

Engelska: Barnen fick skriva egna texter. Ordklasser arbetar vi med parallellt med svenskan. Test nästa vecka på engelskan. Jag har även sagt till barnen att de kan öva hemma.

Trevlig Helg

Hada och Lena