Det har varit kort och rolig vecka för barnen. Barnen kom tillbaka till skolan i onsdags och upptäckte att jag fixade alla iPads. De blev så himla glada. De har haft programmering med Anna idag och det tyckte de var roligt.

Rasterna upplevs mycket bättre för barnen har de nämnt.

I SO har vi börjat arbeta med geografi och tittar just nu på geografens testamente i Sverige. Barnen kommer få arbeta kring Sverige resan och de kommer lära sig väldigt mycket. Detta tema håller på fram till höstlovet och 2 veckor efter höstlovet gör vi ett litet prov.

I svenskan har vi haft prov den här veckan. Provet har handlat om läsförståelse, ordförståelse och stavning.

I engelskan har barnen skrivit korta sagor. Vi har även arbetat vidare med ordklasser och barnen har prov på detta nästa vecka. Barnen är medvetna om att de ska ha en test och att det är för att jag ska veta vart de befinner sig.

Önskar er en trevlig helg och njut av det fina höst vädret .

Hada Feysal