Veckobrev v. 38

Veckan har gått väldigt bra. Barnen har arbetat på och upplevts vara glada. Rasterna har gått bra, mindre strul upplever barnen. Tack till alla föräldrar som har deltagit i utvecklingssamtal förra veckan och denna vecka, ni är helt fantastiska och hjälper till för barnens bästa.

Barnen fryser ute på rasterna. Det är kallt och de har inga jackor med sig till skolan. Vi diskuterade detta idag och jag nämnde till barnen att jag skulle skriva det på bloggen.

Vad barnen har arbetat med denna vecka. Barnen vill själva berätta vad de har lärt sig. Det är också bra träning att de får förklara vad de gör i skolan, 4a är väldigt duktiga på det.

Svenska: fakta texter, PowerPoints, och redovisning. I grammatiken har vi fokuserat på verb.

Engelska: skrivit storyline och fokuserat på hur man skriver frågor.

SO: jakten på den glömda historian.

Trevlig helg

Hada Feysal