Veckobrev v. 21

Det är en kort vecka. Veckorna bara flyger iväg och det går så fort. Snart närmar det sig sommarlov. Barnen har räknat ihop att det är 12 skoldagar kvar och de har super koll. Barnen har varit super duktiga och skött sig. Den här veckan har barnen läst mycket böcker och några har hunnit skriva sammanfattning om vad böckerna har handlat om. Tisdagen försvann på grund av friluftsdagen som var en lyckad dag med massa kul.

De sista 12 skoldagarna som är kvar ska vi inte börja med något nytt utan fokusera på repetion och gå igenom sådant eleverna har haft svårt med. Under klassrådet valde barnen några områden i både svenska och i matematik som de ville arbeta med. Det är roligt att se barnen vara delaktiga i sitt lärande och medvetna.

Dagen avslutades med att barnen fick skriva om friluftsdagen och utvärdera vad som gick bra/ mindre bra.

Torsdag röddag, fredag klämdag fritids är öppen och barnen som har anmälts i tid får komma. Snälla föräldrar anmäl era barn i tid om de ska vara på fritids gällande liknande dagar och på sommar lovet.

Nu får ni en lång helg njut och vila.

Hada och Jenny

Springa 400m