Det har varit en bra vecka för barnen. De har varit duktiga och arbetat väldigt mycket med att skriva olika texter och fokuserat på att skriva olika typer av dikter. Det har även arbetat med läsförståelse i dikter. De har tränat på att redovisa sina texter och ge varandra respons. De har även arbetat i grupp och diskuterat olika nyheter som de finner är intressant från lilla aktuellt. Resterande ämnen har barnen fortsatt med från förra veckan.

Jag kommer inte vara på plats nästa vecka. Zeynel och Jenny kommer ha klassen.

Tisdag 5/5 ska barnen på utflykt med 3B, de ska grilla korv och ha roligt. Det jag har sagt att de får ta med sig är en bulle, frukt och festis. De börjar promenera tidigt och kommer tillbaka cirka 12:30-12:40 till skolan. Idrott som vanligt denna dag. Zeynel följer med barnen. Varm oboy är okej att ta med.

Trevlig helg önskar vi

Zejnel, Jenny och Hada