Kort vecka och sol 🌞, vilket väder vi har haft och glada barn. I tisdags hade 4a ute lektion på engelska som gick utmärkt. Vi kommer fortsätta ha ute lektioner fram till sommarlovet. Upptäckte att många barn tyvärr lider av pollen allergi och de har det kämpigt just nu. Därför har jag valt att ha en lektion per dag utomhus. Påminn barnen att ta sina näsdroppar och ögondroppar på morgonen.😊

I tisdags körde tjejerna fotbolls match under rasten och var super duktiga och killarna i klassen stöttade och hejade. Det var otroligt roligt att se hur duktiga de var. De hade tränat och samarbetade verkligen. Burken är även favorit lek hela klassen kör tillsammans. Kul att se att klassen har hittat någonting gemensamt att köra.

Veckan har generellt gått bra och barnen har försökt bli klara med arbeten de inte hunnit med. Mattias har påbörjat ett nytt kapitel i matematik boken om skala.

Trevlig lång helg

Hada