Veckorna springer iväg, det är redan fredag. Barnen njöt av vädret första dagarna fram till torsdag. De ville vara utomhus och leka lekar. Vilken tur att barnen simmade i går när det snöade för det uppskattades. Barnen skötte sig utmärkt i badet och fikade i klassrummet efteråt. Jätte mysig torsdag hade vi. Idag har vi haft en bild dag. Barnen fick rita och skissa framsidan av Tingvallaskolan. Båda 4:0rna gjorde det idag. Otroligt fina bilder vart det. Nästa vecka ska vi utse en vinnare av bilderna 1 vinnare i varje klass dvs. 2 vinnare. Dessa bilder ska ramas in och sättas upp i den nya skolan. Barnen har verkligen kämpat med bilderna.

Barnen fick även ge tips på vad den nya skolan ska heta. Dessa tips skickar vi sedan vidare till Jessica.

SO: medeltiden

Svenska: barnen läser en klassuppsättnings bok, som vi diskuterar kring.

Engelska: läser olika texter samt, läsförståelse.

Nästa vecka ska vi ha utomhus lektion på engelska lektionerna. Det ska bli kul.

Trevlig helg 😊👏🏾