Första veckan efter sommarlovet har gått bra. 5A har arbetat med värdegrund och läst en tidning de jätte gärna får berätta för er föräldrar om. Eleverna har fått skriva och diskutera i grupp kring innehållet. Vi fortsätter med detta på måndag.

I SO har eleverna börjat arbeta med geografi ( norden) är i fokus och de har arbetat med kartor och följt en resa från en film klipp ( geografens testamente). Vi ska ha geografi fram till höstlovet.

I matematik har eleverna arbetat med multiplikationstabellen.

Kul att se att alla barn är glada över att vara tillbaka till skolan. Det har blivit nya platser i klassrummet. Eleverna kommer få arbeta väldigt mycket i sina grupper. De är fantastiska på att arbeta tillsammans och hjälpa varandra. Det blir längre lektioner i år.

Jag vill åter påminna om kläder efter väder. Viktigt! Barnen ska vara ute på alla raster.

Kolla gärna i barnens hår då det är lus säsong. En gång i veckan.

Trevlig helg