veckan som gått…

Hej alla föräldrar!

Första hela veckan på ett tag avklarad och nu är det inte många veckor kvar till sommarlov. Det märks och många elever börjar bli trötta,

Vi börjar bli klara med både arbetsboken och läseboken i svenska det är endast några sidor kvar. Dessa kommer vi att arbeta med nästa vecka. Sedan kommer vi att fokusera på läsning i olika böcker på elevernas nivå och olika små skrivuppgifter och sagor.

I matematik har vi arbetat med att subtrahera och kontroller och ska nästa vecka börja med geometri.

I torsdags fick vi en härlig friluftsdag på midgårdvallen med många glada elever som fick gå runt på olika stationer i sina åldersblandade lag och utöva bland annat längdhopp, kast med liten boll och att springa 60 meter. Det var dock lite väl kallt och blåsigt tyckte många. Så väl tillbaka på skolan så värmde vi oss i klassrummet och återhämtade oss med lite filmmys.

Vi har arbetat med vår NTA låda och programmerat på NO. Fått höra fler redovsningar om yrken på SO och pratat om vår värdegrund.

På musiken övar vi på vårt uppträdande till skolavslutningen och eleverna är så duktiga.

Nästa vecka på torsdag 24/5 kommer vi att åka på en utflykt tillsammans med 1B och förskoleklasserna till Mulle Meck parken. Vi får med oss lunch från skolan. Vill man så får man komplettera matsäcken med frukt eller liten smörgås och något litet att fika med. Ej godis, choklad,chips och läsk. Mer info kommer snart…

Mvh Maria och Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *