veckan som gått

Hej allihopa!

Igår hade jag lite datastrul så kunde inte fått upp ett brev om vad vi gjort i veckan men här kommer det…

Vi fick ett trevligt avslut på veckan med Talang show på skolan. Från vår klass hade vi röstat fram ett bidrag med låten Havanna som Elie, Elisee, Adam, Mohamed, Abdoulaye och Noah framförde för hela skolan. Väldigt duktiga! Sen fick vi se ett bidrag från skolans alla klasser.

Vi har arbetat med bokstaven Jj under veckan och eleverna kan läsa fler och fler ord varje vecka. De kommer även på fler och fler ord tillsammans på veckans bokstav. Roligt att se hur deras utveckling går framåt =)

Eleverna har fått hem ett nytt läxpapper till läsläxan där ni kan se vilka sidor som ska läsas i boken några veckor framöver. Håll i läsningen och vill eleverna även läsa i andra böcker går det bra när man läst läsläxan några gånger.

I matematik har vi arbetat vidare med tiotalsövergång både i matteboken och genom övningar på ipdaden.

Vi har arbetat med programmering på No och då med mönster och upprepning. Vi har även fortsatt med uppdrag i vår NTA låda med temat Fast eller flytande.

I so fortsätter vi med tema yrken.

Nästa vecka går vi fyra dagar i skolan och på långfredagen är det röd dag och skolan stängd. Veckan efter har vi påsklov.

Trevlig helg!

Mvh Maria och Lena