Vecka 3 och 4

Hej på er alla!

Här kommer ett sammanfattande veckobrev för både vecka 3 och 4, där vi har fortsatt prata om våra klassrumsregler och hur vi ska vara mot varandra. Eleverna har väldigt många kloka tankar och funderingar!  

Under vecka 3 inledde vi ett nytt temaarbete i NO som handlar om kroppen. I arbetet kommer eleverna att få göra egna böcker där innehållet kommer fyllas på allteftersom vi behandlar olika områden. Vi kommer bland annat utforska och upptäcka våra sinnen, lära oss om kroppens olika delar och om vad kroppen behöver för att må bra.

Det är otroligt roligt att se elevernas intresse för matematiken! De flesta är färdiga med diagnosmaterialet i matematiken och vi blickar nu framåt mot nästa del i matematikboken som är uppställning med subtraktion. I svenskan har vi arbetat i läsförståelseboken och i måndags delades ett nytt läskort ut för kapitel nio i läsläxan. Under morgondagen kommer eleverna att få med sig läskort 27 hem.   

Terminens elevledda utvecklingssamtal är nu igång och de första samtalen ägde rum under vecka 4 och fortsätter under vecka 5.

Hoppas ni alla har haft en fin och vilsam helg och ser framemot en ny, lärorik vecka!

Sonya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *