Vecka 14

Hej på er alla!  

Jag vill börja med att tacka er som kom på föräldramötet i måndags. Det var ett bra möte där vi fick möjlighet att samtala och blicka framåt. Ni som inte kunde delta kommer få en sammanfattning av vad mötet handlade om och hur vi kommer arbeta vidare. Det pappret ska skrivas under skickas med ert barn tillbaka till skolan igen, så att vi säkert vet att alla fått ta del av innehållet.  

Veckan som gått har överlag varit bra och jag upplever att det varit lugnare och mer fokus på arbete. I NO har vi pratat om fjärilens livscykel. Fråga gärna era barn, de är superduktiga!  
Arbetet med våren kommer fördjupas när vi på tisdag ska till naturskolan och jobba med just vår. I det schemat vi fått från de som arbetar på naturskolan ser det ut som att klass 2A kommer åka dit tillsammans med 2B. Jag har mejlat dem och dubbelkollat detta och ger definitivt besked så fort jag får veta något.  

Om schemat stämmer är det naturskolan nu på tisdag. Vi samlas i klassrummet 8.10 som vanligt och åker sedan buss ut till Rävsta och naturskolan. Vi kommer vara ute hela dagen, så tänk på kläder efter väder.

Läsläxan denna vecka är kapitel 15 och läskort 43. Det är bokens sista kapitel. Nästa vecka kommer eleverna få läskort med frågor om hela boken och därefter är vi färdiga med Resan till skatten. Den läxa som eleverna kommer få när boken är avslutad kommer handla om värdegrund. Varje vecka kommer eleverna få skriva ner sina tankar kring olika frågeställningar som handlar om till exempel kamratskap och arbetsro i klassrummet.  

Precis som föregående veckor, har två nya elever fått i uppdrag att skriva i bloggen och den här veckan föll lotten på EK och SK.  

Önskar er alla en trevlig helg! 

____________________________

Hej föräldrar  

Denna veckan har varit lite bråkigt men lite bra.  

Vi ska också till naturfritis nästa vecka på tisdag man ska komma kl. 8.10. 

På musiken va det ganska bra och alla har lekt bra på rasten men några har bråkat med folk. På morgonen har vi ritat mandala och på fotbollsplan har det varit bråk med 6:orna  och 4:orna.  

Vi har också tittat på lilla aktuellt skola. Vi har matte till sidan 66.  

Det har och varit rörit på lektionena specielt i torsdags. 

Vi har jobbat bra idag och i tisdags. 

Vi har och rörelsepaus på eftermiddagen. 

Mhv EK och SK 🙂 Ha en trevlig helg🙂. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *