Välkomstbrev v.34

Välkommen till åk 4

Hej!, vad roligt att ni ska börja i åk 4. Jag kommer fortfarande vara eran mentor i klassen. Dan som är mentor i den andra klassen i 4b kommer ha er i ämnena matematik och NO. Camilla kommer ha er i musik och textilslöjd. Gustav ska ha er i träslöjd. Karin ska ha er i idrott. Idrotten kommer vara utomhus i närheten av skolan. Sker det förändring meddelar jag er i bloggen. I svenska , SO, engelska och bild kommer jag att undervisa i. I 4b kommer jag undervisa i ämnena svenska och SO.

Vi har flyttat till silverhuset övre plan i mitten. Det finns tre dörrar och den i mitten blir våran nya klass. Det som barnen har önskat är att ha egna toaletter. Nu har ni två egna toaletter som ni ska ta hand om och pynta. Det kommer stå skylt på dörren som visar 4a.

Måndag: 17/8 börjar barnen kl 10 och slutar kl 14. På måndag får eleverna med sig all information om skolan, dvs brev och hälsodeklaration som ska skrivas på och lämnas in på tisdag. Det är viktigt. De får med sig även ett schema.
Tisdag – fredag börjar eleverna 8:10 och går till kl 14.

Jag kommer fortsätta blogga om hur vi arbetar. Varje fredag kommer jag lägga upp.
Vid tankar och funderingar hör gärna av er.

Hada Feysal