Terminsstart och blött väder

Hej på er alla! 

Nu är den första skoldagen för vårterminen gjord och jag vill få passa på att säga hej till er. Jag heter Sonya och har den stora äran att få bli lärare till era barn. Tillsammans med de andra pedagogerna kommer jag att ta hand om barnen under skoldagarna och få följa deras lärande och utveckling.  

Det ska bli jätteroligt att få arbeta tillsammans med eleverna och få lära känna dem alla, men också att få träffa er vårdnadshavare. Några av er kommer jag säkert springa på när barnen hämtas eller lämnas. Det är också ganska snart dags för vårterminens utvecklingssamtal, där vi kommer att ses. Om ni skulle vilja träffa mig innan dess är ni välkomna att höra av er så ser vi till att få tid till detta.  Det går bra att mejla i sådana fall på sonja.wallenius@edu.sigtuna.se

Dagens snöväder har gett många glada men blöta barn. Vill därför påminna om att ta med extra ombyte och dubbelkolla så att det finns ytterkläder efter väder.  

Det har varit väldigt roligt att få träffa alla barnen idag och jag ser framemot en spännande, lärorik och utveckla termin tillsammans.  

Hälsningar,  

Sonya  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *