Sommarlov ☀️

Hoppas innerligt att barnen och ni föräldrar får en fantastiskt sommar med bad, utflykter och andra roligheter. Klassen har haft en rolig vecka och avslutades utmärkt. Glada och nöjda barn. Jag är otroligt stolt över de och vad de har växt och utvecklats.

Vi diskuterade i helklass om hur årskurs 4 har upplevts. En av punkterna barnen nämnde var att de har blivit tajtare som klass och alla leker med alla. De har gemensamma lekar och att de trivs med varandra som klass. Detta gjorde mig otroligt glad och jag har världens bästa elever. Jag är så glad över att vara deras lärare.

Hälsningar från mig, Dan och Lena är att under sommarlovet, somna, ”skita i allt och somna om. Detta skrattade barnen åt.

Tack för detta år, vi ses i augusti. Skolstart: tisdag 17 augusti

Bilder finns nedan.

Fina bilder från bilden. Dessa ska hängas upp i den nya skolan en från 4b och en från 4a

så fina de var 😍