Skolstart

Hoppas ni har haft en fantastisk sommar mina fina elever. Ni kommer snart få berätta hur eran sommar har varit. Tiden springer iväg och nästa vecka går ni i 5:an. Jag tränar in det redan nu att säga 5A och inte 4A. 😊 Jag vet att även ni läser bloggen tillsammans med era föräldrar. Det är restriktioner fram till 15 september. Detta innebär att utvecklingssamtalen som är den 8 och 14 september kommer ske via teams. Vill redan nämna detta nu och det kommer mer information kring detta när det närmar sig.

Skolstart 17 Augusti 10- till 13:00. Samling vid flaggan och jag kommer stå där med skylt och ta emot 5A.

18 augusti börjar barnen 8:10 onsdagen är det simning 12:30-13:10 och barnen slutar 13:30. Simkläder och handduk och övriga dusch grejer ska barnen ha med sig.

Schema och andra blanketter får barnen med sig på tisdag. Blanketter som ska skrivas på ska lämnas in senast torsdag.

Första veckan ska vi arbeta med värdegrund, klassregler och umgås. Mjukstart får det bli.

Hada