Det har varit en bra vecka för barnen. Vi har haft bra väder senaste två dagarna och barnen klagar inte längre på att de fryser. Idag hade barnen ett matte prov efter första rasten. Under veckan har vi avslutat med de tema vi har hållit på med. Barnen har fått arbeta klart på sånt de inte har hunnit med. De har haft väldigt mycket engelska den här veckan. Jag har upplevt att de har tyckt att det är kul. Barnen har fått redovisa sina texter. De är super duktiga på att redovisa. Det märks verkligen att de har övat på att kolla upp ibland och prata högt och liknande.

Lena har börjat läsa en kapitel i en bok, som vi kommer fortsätta läsa kapitelvis i båda klasserna. Vi diskuterade kring första kapitlet. Barnen får gärna berätta för er vad diskussionen handlade om. De ville inte att jag skulle skriva det utan de vill själva berätta.

Nästa vecka är det sportlov. De barnen som går på fritids kommer hålla sig till silverhuset.

Trevlig helg och önskar er alla en bra sportlov 😊

Hada