Veckan startade med Lena och de hade en fantastisk måndag. Barnen fick ha den efterlängtade bild lektionen.

Svenska och SO: barnen har arbetat med nordiska språk och minoritets språk. Barnen forskar om ett land i Europa. Barnen har valt ett land i Europa som de ska presentera med en redovisning gjord i PowerPoint. PowerPopinten ska innehålla ritad karta över landet, bilder, fakta ruta och text. Alla ska få 8 min att redovisa. De har en checklista och detta ska fortsättas med nästa vecka också.

Engelska: utöver engelska böckerna, interjuvade barnen varandra.

Eng, chapter 15 åk 5

Eng, 5 verb och workbook övn 3, 4.

Dan följde med till naturskolan idag. Det var glada barn jag mötte på som såg fram att få gå till naturskolan. Väntar på fina bilder från Dan som jag kan lägga upp på bloggen. Veckan avslutas med Dan och naturskola. 😊

Nästa fredag 29/10 ska vi göra en aktivitet med klassen återkommer med vad vi ska göra då jag väntar på svar.

Hada