Veckobrev v 41

Hej alla fina barn och föräldrar

I måndags startade vi dagen med att skriva om min helg och avslutade dagen med simning. Vi missade slöjden eftersom vi simmade den tiden.
I tisdags arbetade vi med Ben och Koko och skrev i vårat skrivhäfte. Vi fick arbeta med en annan text i helklass och fick lära oss hur man svarar på frågor till olika texter. Hur man kan tänka och läsa mellan raderna, bortom raderna och på raderna.
I onsdags arbetade vi med skillnader och likheter mellan buddism och hinduism. Vi fick titta på film och läsa om det. Hada gick igenom en powerpoint med fakta om alla 5 världsreligionerna.
I torsdags började vi läsa om fotosyntesen. Vi hade litet prov på näringskedja i början av lektionen på NO.
Idag fick vi åka buss till valsta idrottsal. Vi fick ha inne idrott.
Skriven av:
T, A, S och E
Jag har hjälpt att formulera meningarna.

OBS!
14/10 ska vi åka iväg till naturskolan och ha höstvandring.
Vi ska vara utomhus hela dagen oavsett väder. Barnen behöver verkligen ha bra kläder på sig.
Barnen ska ha med sig
Vattenflaska med vatten
Kanske någon festis
Matsäck / egen mat
Frukt
Vi kom överens om att de får ha med sig Oboy.