En toppen vecka med Tingvalla- joggen och simning. Det uppskattades av barnen.

Varje onsdag är det simskola för de barnen som inte kan simma. Lena följer med de.

27/9 och 28/9 är det studiedag. Barnen är lediga dvs måndag och tisdag nästa vecka. Fritids är öppen. Men jag vet att många i 5A inte går på fritids.

Svenska: återberättande texter har barnen arbetat med.

Engelska: tränat på enkla fraser och skrivuppgifter i grupp. De har arbetat med att träna på uttal och att våga prata engelska.

SO– geografi och de ska avsluta arbetet kring Norge, i morgon. Barnen följer resan med geografens testamente (Norden) som är en favorit att titta på bland barnen.

Matte: barnen har haft diagnos i tisdags och Dan har visat barnen resultatet. De uppgifter de ska träna på är individuellt och ska övas på tills man kan. Barnen är fullt medvetna om vilka uppgifter det är.

Hada