Nationella provet i matematik är nu klara för de elever som inte har varit sjuka och varit närvarande. Eleverna tycker det är skönt att det är gjort. För de elever som har varit sjuka löser vi detta och tar igen det efter vi har gjort svenska delen i nationella. Nästa vecka måndag, tisdag och fredag kör vi igång med nationella provet i svenska. Det ska bli kul, det är flera delar som hänger ihop. Det är inte lika jobbigt som matten. ( om inte skolan stängs).

Om skolan stängs till nästa vecka har jag förberett arbete till eleverna som kan hämtas av föräldrar på måndag. Tid återkommer jag med i helgen. Jag lägger upp tid så att ni kan hämta här på bloggen.

Lena har varit med klassen onsdag och torsdag. De har varit så duktiga och verkligen kämpat den här veckan ska ni veta. De var helt slutkörda sista passet idag innan idrotten. 😊

Önskar er en trevlig helg och hoppas ni håller er friska både barnen och föräldrar.

Hada och Lena