Förra veckan arbetade barnen på väldigt bra i alla ämnen. De fick supernova på idrotten och var väldigt stolta. Det har gått super bra. Det har varit en toppen vecka. Vissa av barnen har rett ut lite saker som de har bråkat om. De är i en stadie de kan prata ut om olikheter utan bråk. Vi behöver såklart arbeta mer på det.

Svenska: fakta text om ett land. Vi har pratat om olika länders maträtter, kultur och historia. Det var väldigt intressant. Barnen fick rita flaggor. Vi har arbetat med verb på både svenska och engelska parallellt.

Engelska: Fakta text har vi läst gemensamt och diskuterat. Verb och dess böjning.

NO: experiment med ljuskällor och den lektionen gick super bra i helklass med Dan.

SO: medeltiden

V.13 är det påsklov och måndagen den 5/4 är det en röddag. Barnen börjar skolan 6/4.

20/4 får jag en VFU student från Uppsala universitet som studerar till lärare. Studenten heter Mattias och barnen vet att han kommer vara med oss i en månad. Det ska bli så kul och barnen tog det väldigt bra. Han ska vi välkomna.😀

Hada