Veckobrev v. 10

3 a har haft en bra vecka. Barnen har fått träna på prov inför nationella provet. Det har de tyckt varit roligt. Vi börjar med nationella provet i matematik nästa vecka. 2 veckor framåt ska de göra alla delprov i matematiken. Efter detta ska de under 3 veckor gör alla delprov i svenska nationella. Vi blir klara fram till påsklovet. Under 5 veckor gör vi prov varje måndag, tisdag och fredag. Jag håller tummarna att barnen inte blir sjuka och är friska.

Barnen har haft bra raster och har varit super duktiga och gjort framsteg. De har fått flera stjärnor av mig, Lena, Sofia och Karin som har idrottslektionerna. De har gjort en sån framsteg.

Vi har en VFU student det vill säga en lärare student som studerar i Uppsala universitet i klassen under 4 veckors tid. Hon heter Sofia Fellin och barnen tycker verkligen om henne. De har välkomnat henne och verkligen tagit han om henne under hennes första vecka. Jag har varit så stolt över de. Sofia har haft 3 lektioner med 3 a, om volym, dikter och samarbetesövnings lekar med barnen. Det har gått super bra och de har lyssnat.

Trevlig helg 😊

Hada och Sofia