Veckobrev v. 10

Den här veckan har barnen varit otroligt duktiga på lektionerna, idrotten och slöjden. De har samlat flera stjärnor. Jag nämnde till barnen senast idag att jag är stolt över de. De har velat arbeta extra hemma och begärt olika ämnen de vill träna extra på. Detta är så klart frivilligt. Detta visar även på att barnen är medvetna om sitt lärande och det glädjer mig otroligt mycket.

Studiestöd med Dan på onsdagar 14:10-15:00 ( vissa elever Dan har valt ut).

Studjedag med mig på onsdag 14:00-14:30 ska testa den här veckan. Funderar på att ha 30 min engelska och 30 min matematik beroende på om barnen vill och hur många som vill stanna. Är det flera barn kan jag ha studiestöd på onsdagar till 15.

Måndag och torsdag under matematik lektionerna ska Lena vara med tillsammans med Dan.

Idag gjorde barnen både engelska och svenska prov. Engelska provet var lite svårt och det var för att se vad vi ska fokusera mer på i engelskan. Jag har även haft extra matematik lektioner. Det ska jag fortsätta med 2 veckor framåt.

Trevlig helg 🌟

Hada