Hej på er alla!

Nu har den första veckan på terminen passerat och det har varit kul att få träffa alla. Under veckan har en del fokus hamnat på samtal om arbetsro och vad det innebär att visa varandra hänsyn och att vara en bra kompis. Samtal som varit värdefulla och viktiga att ha som grund för det fortsatta arbetet. Samtalen har också fått vara en del av värdegrundsarbetet denna vecka. Eleverna har fått skriva ner förväntningar inför den nya terminen där många uttryckte att de ville lära sig multiplikation (vilket vi kommer arbeta med längre fram).

Det är jättekul att se elevernas intresse för matematikämnet. Eleverna har fått arbeta vidare med addition med uppställning och utöver det gjort diagnoser på de kapitel som eleverna redan arbetat med.

I tisdags fick eleverna med sig läsläxan hem där vi denna gång läser och arbetar med kapitel åtta.

Vecka 4 kommer de första utvecklingssamtalen att äga rum. Mer information om samtalet kommer skickas hem med eleverna under nästa vecka. Det är viktigt att lappen skrivs under och skickas med tillbaka igen.

Galina, som är idrottslärare, har en hälsning avgående simningen. Den 23/1 kommer eleverna åka till simhallen. Ta med handduk och badkläder till tillfället.

Vill önska er en trevlig helg och tacka alla elever för den första veckan.