V.49

Det har varit en väldigt bra vecka trots att barnen har varit trötta och inte orkat arbeta hela lektioner. De har kämpat och fått röra sig extra mycket den här veckan. I tisdags åkte vi pulka tillsammans med 3b och hade roligt med Fanny på hennes sista dag. Vi fick en bra avslut. Resterande dagarna i veckan har vi arbetat på med samma saker som förra veckan inget nytt har påbörjats. Vi avslutar det vi har arbetat med och inte hunnit med. Det har varit mycket repetion i både matematiken och i svenskan.

Det är inte mycket kvar fram till jullovet och vill därav skriva ner alla viktiga datum redan nu till er föräldrar. Det är mycket kul som händer framöver.

Viktiga datum att ha koll på.

10/12 Nobeldagen, vi i klassen bestämde att vi ska vara extra fina den här dagen gällande klädsel.

11/12 Exploria, den efterlängtade dagen i 3a. De ska ha med sig matlåda, vattenflaska, frukt eller macka. Vi kommer åka buss och pendel och det är en bit dit. Barnen börjar kl: 8:00 väldigt viktigt då vi har en busstid att hålla. De har längtat till denna dag och vill gärna att de är i tid.

13/12 Lucia kl: 8:20 i matsalen, förskoleklass är de som sjunger och har luciatåg.

17/12 naturskolan, mer info kommer.

18/12 Julavslutning 16:30-17:30 i vårt klassrum. Det är obligatorisk tid. Barnen har under klassråd bestämt att de vill hämta fika hemifrån och duka. Detta är något de har gjort tidigare och vill behålla nämnde de. Jag tar med saft och pepparkakor. Fanny kommer den här dagen och säger farväl på riktigt. Föräldrar är också välkomna, kan ordna kaffe till er också. 😊

Trevlig helg med mycket vila önskar jag er.

Hada Feysal