V.40

Hej alla barn och föräldrar!

Vi välkomnar oktober månad, med mycket skoj och skolarbete framöver.

I idrotten fick vi hoppa längdhopp och springa 400m i midgårdsfallen.

I matten har vi tränat på dansen till de 4 räknesätten. Vi har jobbat i matteboken och fått göra matte prov på kapitel 1.

I NO har vi avslutat näringskedja och haft prov på svåra ord och övat på att rita näringskedja. Vi fick kolla på film om djur.

I svenskan har vi tränat på ord som låter lika och ordklasser. Vi har tränat på att skriva fint.

Vi har varit duktiga och lyssnat och samlat ihop stjärnor. Vi fick fredags mys med popcorn och saft av Hada och Fanny.

Skriven av T och A i klassen.

OBS!

7/10 ska eleverna simma kl 12:50-14:00 handduk och badkläder ska de ha med sig. Barnen kan få ta med sig en macka eller frukt till efter simningen.

14/10 ska eleverna till naturskola en heldag och behöver extra macka, dricka, varm choklad eller frukt. Det kommer vara kallt tänk på extra bra kläder.

Hada och Fanny

Trevlig helg!