Information om studiestöd kommande torsdagar och intervjuläxa

Hej hej!

Denna torsdag och nästa vecka blir det inget studiestöd efter skolan då vi håller på med bedömningsstödet för vårterminen i matematik och svenska.

Vi har fortsatt att prata om yrken och elevernas drömyrke på SO och eleverna kommer imorgon att få med sig en intrevjuläxa. Där de ska intervjua en förälder eller vuxen i sin närhet om dennes yrke. Alla ska sedan få redovisa och berätta om sin intervju. Vi har kommit fram till frågorna tillsammans i klassen och eleverna ser med spänning fram emot att få intervjua er =)

God kväll!

2 svar på ”Information om studiestöd kommande torsdagar och intervjuläxa”

1. Kul 😀 jag vill gärna komma och lyssna på redovisningar. Säg gärna till så jag kan komma förbi 😀
    Trevlig kväll
    Helena

1. Hej! Såg din kommentar nu =) Några få har börjat redovisa men vi kommer fortsätta nästa vecka. Om du har möjlighet så får du gärna komma på måndag vid 10.45 eller onsdag morgon. ?