Er nya lärare

Hej på er alla!

Innan vi tackade för terminen som gått och önskade varandra trevlig sommar, lovade jag berätta för er så snart det var klart med vem som skulle bli er lärare i höst. Och nu är det klart! Hada, som blir er nya lärare, ville skriva ett brev till er så att ni redan nu kan lära känna henne lite och få med er lite av de funderingar hon själv har inför höstterminens arbete.

Jag tror att ni kommer få ett fantastiskt läsår med Hada och jag önskar er ett stort lycka till i trean. Ni kommer briljera!

Varma hälsningar,
Sonja

__________

Kära elever och föräldrar!

Jag har fått ynnesten att bli klasslärare för er och jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med er.

Kort om mig:

Jag heter Hada Feysal. Jag är 28 år och är född och uppväxt i Örebro men flyttade till Märsta för 1 år sedan. Tidigare har jag arbetat som både ordningsvakt och väktare. På jakt efter något nytt medan, jag arbetade började jag studera till lärare år 2013. Det har varit det bästa jag har gjort, fick lära mig så mycket och har haft otroligt kul med alla elever jag har stött på. Helt fantastiskt har det varit och det kommer även vara med er.

Precis som ni i sommar kommer doppa tårna i vattnet innan ni slänger er i, ska vi också ta oss an 3:an till hösten. Vi ska ge oss tid att lära känna varandra (även om ni känner varandra så är jag ny för er och ni för mig), att fundera över varför vi går i skolan och vad skolan kommer att handla om. Hur skapar vi en bra miljö tillsammans, där vi alla känner oss trygga, mår bra, lär oss bra och en plats som vi längtar till? Vad har vi för förväntningar på varandra? På skolan? Vad har vi för önskningar, drömmar och förhoppningar? Allt det här och lite till hoppas jag att vi ska få ta reda på om varandra.

Men nu ska vi ha lov och semester! Nu ska vi skapa härliga sommarminnen. Skapar du något speciellt sommarminne som du vill berätta om till hösten? Ta med dig en sak, ett foto, en pryl, en snäcka, ett vykort, ett minne till klassen, så ska vi göra något roligt med det!

Gör nu en fantastisk sommar. Ät mycket glass, bada och njut av både regn och solsken.

Vi ses i höst.

Med vänlig hälsning,